Select Your Style

Choose your layout

Color scheme

De 8 ani, pentru ca oferta noastra sa fie completa, am inceput sa va oferim si un set de servicii in domeniul traducerilor si al interpretariatului in si din limbile engleza, franceza, germana, italiana, spaniola (la cerere, si in alte limbi straine, mai rare).

    Putem acoperi orice fel de document, indiferent de specificul acestuia:

  • Traduceri tehnice
  • Traduceri juridice
  • Traduceri tipizate
  • Traduceri comerciale
  • Traduceri IT

Echipa noastra este formata din traducatori si interpreti cu experienta, cu atestat de la Ministerul de Justitie, oameni care stiu cat de importanta este o traducere facuta bine, care stiu sa respecte termenele impuse, care cunosc terminologia specifica domeniilor in care sunt specializati.
Clientii nostri in materie de traduceri si interpretariat sunt de la persoane fizice, la persoane juridice si chiar institutii de stat, in cadrul diverselor proiecte finantate de UE.
Putem efectua traduceri simple, autorizate sau legalizate, in orice domeniu, in regim normal sau la urgenta.

GRATUIT:

Serviciile noastre includ, pentru comenzi care depasesc 100 RON, preluarea si predarea documentelor de tradus la sediul dumneavoastra sau in locul ales de client, astfel incat nu trebuie sa va deplasati pana la noi. Pentru comenzi sub 100 RON se poate efectua serviciul de curierat contra sumei de 25 RON.

Printarea documentelor este de asemenea inclusa in pret.
Pagina se calculeaza la 2000 caractere cu spatii. Se tarifeaza minim 1 pagina. Legalizarea traducerilor se va tarifa in plus fata de pretul initial.

Taxa de urgenta sau de weekend reprezinta o marire cu 50% a tarifului normal. Traducem in regim de urgenta si in timpul weekend-ului.

Atentie, lucram doar cu persoane juridice si oricand aveti nevoie de traducere ne puteti contacta pentru a va face un pret personalizat.

To Top