Select Your Style

Choose your layout

Color scheme

spectacol-1

Incepand cu acest an scolar, putem oferi in gradinite si afterschool-uri spectacole de Magie si Iluzionism in regia unor magicieni celebri.

Indiferent de vârstă, cu toții suntem fascinați de magie, fie că vine din partea unui iluzionist-actor profesionist sau a bunicii care are mereu ascunsă o bomboană în buzunar (de unde are Buni’ atâtea bomboane?!); a mamei care „transformă” o cocă lipiciosă (yuck!) într-o prăjitură super-gustoasă, a tatălui care face obiectele să se „evapore”, ascunzându-le cu dibăcie; a fratelui pofticios care face ultima bucăţică de ciocolată să „dispară” (ca prin minune!) sau a prietenilor care ştiu să aducă soare-n suflet chiar şi-n cele mai înnorate zile. Trupa teatrului de magie este prima şi singura organizatie culturală din România care promovează iluzionismul ca artă a spectacolului teatral, realizând de la înfiinţare (2008) şi până astăzi, peste 40 de spectacole de magie, premiere naţionale, spectacole ce au avut în jur de 80.000 de spectatori, pe scenele teatrelor din România, festivaluri sau proiecte în aer liber. Propunând o formă de artă şi un act de iubire faţă de spectatorii de toate vârstele, dar în special faţă de copii, artiştii au fermecat inimile românilor cu spectacole unice.

Un element important asupra căruia instituţia noastră insistă în prezent este apropierea de copii prin programe educaţionale. Astfel, prin iluzionism, copiii fac cunoştinţă cu personaje de poveste fiind astfel incitaţi să se dezvolte şi să descopere adevăratele valori ale vieţii, pentru a putea să-şi construiască un viitor mai frumos.

Pentru un eveniment de magie in institutia dvs, nu trebuie decat sa ne sunati – si vom fi acolo, incantand inimile copiilor. La cerere, dupa terminarea show-ului putem sa ii invatam pe copii si cateva trucuri simple, spre deliciul lor si al parintilor.

spectacol-2
To Top