Select Your Style

Choose your layout

Color scheme

You & Me in colaborare cu RamInfo Serv organizeaza activitati de training, cursuri de formare profesionala acreditate (diploma de absolvire eliberata de ANC) in urmatoarele domenii:

 

CONSILIER PENTRU DEZVOLTARE PERSONALĂ – 40 ore – cod COR 242324

 

Acest curs prezentat într-o formă unică, atractivă și interactivă oferă participanților instrumentele și viziunea necesare pentru a consilia persoane în parcursul lor de viață. Consilierul pentru Dezvoltare Personală lucrează cu persoane sănătoase din punct de vedere psihic și oferă cadrul și suportul util pentru a explora și depăși diverse stări sau situații ce impiedică evoluția personală și/sau profesională. Misiunea consilierului pentru dezvoltare personală este aceia de a-i îndruma pe ceilalți să devină independenți, să conștientizeze că se pot ajuta singuri și că îi pot impulsiona inclusiv pe cei din jurul lor. În cadrul consilierii, oamenii descoperă resursele interioare nelimitate pe care le au, calitățile, credințele, valorile și visele pe care le pot transforma în realitate.

 

ASERTIVITATEA ȘI COMPORTAMENTUL ASERTIV – 10 ore

 

Asertivitatea reprezintă abilitatea de a putea reprezenta în lume ceea ce suntem noi cu adevărat, de a exprima ceea ce simțim și ne ajută să ne exprimăm sentimentele și să ne cerem drepturile, respectând sentimentele și drepturile celorlalți. Orice problemă din viața noastră, este cauzată de o neînțelegere cu alţi oameni iar cele mai grave probleme de sănătate au o mare legatură cu neputința noastră de a avea relații armonioase și asertive cu ceilalţi. Atunci când comunicăm direct și deschis cu ceilalți pentru îndeplinirea nevoilor personale vom avea mai multă încredere în noi și vom câștiga respectul celorlalți, deoarece persoana asertivă este deschisă, receptivă și atentă la nevoile celorlalți. Cursul de asertivitate ne învață cum putem reduce stresul din viața noastră care este cauzat de comunicarea ineficientă și de blocajele relaționale de care ne lovim zilnic.

 

SPECIALIST ÎN ACTIVITATEA DE COACHING – cod COR 242412 – 180 ore

 

Coachingul reprezintă metoda utilizată pe plan internațional de peste 15 ani, pentru obţinerea de rezultate de excepţie în ceea ce privește creșterea performanței individuale și a echipelor, cu predilectie în companii, organizații și instituții. Specialistul în activitatea de coaching – oferă servicii de învățare non-formală și dezvoltare personală sau organizațională persoanelor care prin aceste servicii doresc să schimbe ceva important în viața lor personală, profesională sau în organizația lor, să-și îmbunătățească performanțele în activitățile pe care le desfășoară sau în relațiile cu ceilalți. Intervenția specializată a specialistului în activitatea de coaching – constă în asistarea și ghidarea clientului cu mijloace și instrumente specifice în a-și manifesta capacitățile potențiale, a-și defini sau clarifica obiective specifice, a identifica resurse și blocaje, a-și înțelege propriile perspective și percepții, a înțelege contextul mai larg în care acționează, a avea încredere în forțele proprii, a învăța să caute și să aleagă soluții viabile, a elabora planuri de acțiune, a stabili modalități optime de monitorizare a propriilor rezultate.

 

Alte cursuri de formare profesionala acreditate ANC:

 

Astrolog – cod COR 516101

 

Această nouă formare autorizată în domeniul dezvoltării personale, te învață să comunici cu astrele și te ajută să-ți completezi cunoștințele legate de tine și de rolul tău pe această planetă, să ințelegi și aprofundezi acest limbaj simbolic legat de viața ta interioară și cea exterioară și multe informații utile despre corpurile subtile – corpul mental, corpul emoțional și corpul spiritual, necesare atingerii echilibrului în relația cu corpul tău și a vindecarii emoționale, te învață să te cunoaști și să înțelegi că ești unic și irepetabil.  

ARHIVAR – cod COR 441501

 

Ocupația ”arhivar” este foarte solicitată pe piaţa muncii, deoarece fiecare organizaţie, publică sau privată are obligaţia, conform legislaţiei în vigoare, să îşi organizeze un compartiment de arhivă, administrat de personal specializat. Postul de arhivar, se va regăsi în organigramele multor instituţii creatoare/deţinătoare de arhivă, publice sau private. Pentru a deveni arhivar, este necesară absolvirea unui curs de perfecționare în această ocupatie ce atestă următoarele: cunoaşterea legislaţiei arhivistice, a normelor, instrucţiunilor şi procedurilor de lucru, cunoaşterea principiilor de bază ale prelucrării documentelor de arhivă, cunoaşterea principiilor de organizare a documentelor în depozitele de arhivă şi de realizare a conservării preventive a acestora.  

CONSILIERE PRIN ARTĂ

 

Atunci când practicăm orice formă de artă, se întamplă ceva de-a dreptul magic! Este ca și cum am păși pe alt tarâm și într-un fel asta se și întamplă. Neuroștiința a dovedit faptul că arta accesează niveluri superioare, extinse, ale conștiinței, niveluri la care este mult mai ușor să deschidem „poarta” către subconștient, respectiv inconștient, locul în care se găsesc toate informațiile de care noi avem nevoie. Utilizată în mod corespunzător, arta este un instrument deosebit de eficient în consiliere, pentru autocunoaștere, dezvoltarea performanței personale și profesionale. ©Consilierea prin artă sau ©Art-consilierea ne oferă posibilitatea pentru prima dată în România, să obținem un certificat acreditat, pentru o nouă activitate –“Consilierea prin artă”.  

CONSILIER DE ORIENTARE PRIVIND CARIERA – Cod COR 242306

 

Activitatea de consiliere privind cariera reprezintă procesul complex de asistare specializată, de catre consilier, a persoanelor aflate în momente importante ale traseului educațional și profesional, prin utilizarea unor tehnici ce oferă informații precise de îndrumare și susținere a acestora în luarea unor decizii realiste privind cariera. Cursul este util atât persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, elevilor și studenților ce doresc definirea opțiunilor vocaționale sau profesionale cât și angajaților, ei reprezentând o categorie specială din perspectiva performanței individuale și a parcursului profesional de care depind în mare masură rezultatele companiei la care lucrează. Acest curs se adresează persoanelor cu studii superioare – specialiști din domeniul administrativ, resurse umane managerilor de companii, psihologilor, angajaților din departamentele de relații publice și comunicare, persoanelor care doresc să se reorientaze în carieră, pedagogilor, asistenților sociali, absolvenților de drept sau știinte socio-umane, tuturor persoanelor care doresc să se dezvolte personal şi profesional.

To Top