Select Your Style

Choose your layout

Color scheme

You & Me in colaborare cu RamInfo Serv organizeaza activitati de training, cursuri de formare profesionala acreditate (diploma de absolvire eliberata de ANC) in urmatoarele domenii:
 
CONSILIER PENTRU DEZVOLTARE PERSONALĂ – 40 ore – cod COR 242324
 
Acest curs prezentat într-o formă unică, atractivă și interactivă oferă participanților instrumentele și viziunea necesare pentru a consilia persoane în parcursul lor de viață. Consilierul pentru Dezvoltare Personală lucrează cu persoane sănătoase din punct de vedere psihic și oferă cadrul și suportul util pentru a explora și depăși diverse stări sau situații ce impiedică evoluția personală și/sau profesională. Misiunea consilierului pentru dezvoltare personală este aceia de a-i îndruma pe ceilalți să devină independenți, să conștientizeze că se pot ajuta singuri și că îi pot impulsiona inclusiv pe cei din jurul lor. În cadrul consilierii, oamenii descoperă resursele interioare nelimitate pe care le au, calitățile, credințele, valorile și visele pe care le pot transforma în realitate.
 
ASERTIVITATEA ȘI COMPORTAMENTUL ASERTIV – 10 ore
 
Asertivitatea reprezintă abilitatea de a putea reprezenta în lume ceea ce suntem noi cu adevărat, de a exprima ceea ce simțim și ne ajută să ne exprimăm sentimentele și să ne cerem drepturile, respectând sentimentele și drepturile celorlalți. Orice problemă din viața noastră, este cauzată de o neînțelegere cu alţi oameni iar cele mai grave probleme de sănătate au o mare legatură cu neputința noastră de a avea relații armonioase și asertive cu ceilalţi. Atunci când comunicăm direct și deschis cu ceilalți pentru îndeplinirea nevoilor personale vom avea mai multă încredere în noi și vom câștiga respectul celorlalți, deoarece persoana asertivă este deschisă, receptivă și atentă la nevoile celorlalți. Cursul de asertivitate ne învață cum putem reduce stresul din viața noastră care este cauzat de comunicarea ineficientă și de blocajele relaționale de care ne lovim zilnic.
 
SPECIALIST ÎN ACTIVITATEA DE COACHING – cod COR 242412 – 180 ore
 
Coachingul reprezintă metoda utilizată pe plan internațional de peste 15 ani, pentru obţinerea de rezultate de excepţie în ceea ce privește creșterea performanței individuale și a echipelor, cu predilectie în companii, organizații și instituții. Specialistul în activitatea de coaching – oferă servicii de învățare non-formală și dezvoltare personală sau organizațională persoanelor care prin aceste servicii doresc să schimbe ceva important în viața lor personală, profesională sau în organizația lor, să-și îmbunătățească performanțele în activitățile pe care le desfășoară sau în relațiile cu ceilalți. Intervenția specializată a specialistului în activitatea de coaching – constă în asistarea și ghidarea clientului cu mijloace și instrumente specifice în a-și manifesta capacitățile potențiale, a-și defini sau clarifica obiective specifice, a identifica resurse și blocaje, a-și înțelege propriile perspective și percepții, a înțelege contextul mai larg în care acționează, a avea încredere în forțele proprii, a învăța să caute și să aleagă soluții viabile, a elabora planuri de acțiune, a stabili modalități optime de monitorizare a propriilor rezultate.
 
Astrolog – cod COR 516101
 
Această nouă formare autorizată în domeniul dezvoltării personale, te învață să comunici cu astrele și te ajută să-ți completezi cunoștințele legate de tine și de rolul tău pe această planetă, să ințelegi și aprofundezi acest limbaj simbolic legat de viața ta interioară și cea exterioară și multe informații utile despre corpurile subtile – corpul mental, corpul emoțional și corpul spiritual, necesare atingerii echilibrului în relația cu corpul tău și a vindecarii emoționale, te învață să te cunoaști și să înțelegi că ești unic și irepetabil.
 
Alte cursuri de formare profesionala poti gasi accesand site-ul www.raminfo.ro.

To Top