Select Your Style

Choose your layout

Color scheme

Colaborarea stransa cu directorii din gradinite ne-a ajutat sa ne imbunatatim performantele, pastrand continuitatea si colaborarea cu aceleasi institutii de invatamant prescolar, de la un an la altul.
 

 

Clubul de limbi straine – engleza, franceza, germana (orice nivel de varsta)                                                
 
Pana la sfarsitul unui an scolar, copiii vor acumula un vocabular bogat, vor putea folosi diverse structuri gramaticale, vor putea sa poarte conversatii in limba respectiva, isi vor forma o pronuntie si o intonatie corespunzatoare acelei limbi (datorita materialului didactic audio, care este inregistrat de vorbitori nativi). Niciodata nu ne oprim la ceea ce am stabilit in planificare, ci, in functie de cerintele si capacitatea fiecarei grupe, se ajunge la cel mai inalt nivel pe care copiii il pot atinge.
 
Clubul de dans sportiv, popular sau modern (orice nivel de varsta)
 
poza1 Copiii vor invata pasii de baza in diferite dansuri atat individual cat si pe perechi, daca e cazul. Vor invata sa se coordoneze, sa se miste mai elegant, sa iubeasca dansul si expresivitatea lui. Suplete, mobilitate, ritmicitate, disciplina, coordonare – sunt doar cateva din avantajele acestui club.

 

 

Clubul de actorie (orice nivel de varsta)
 
poza2 Cursul urmareste dezvoltarea personala a copilului prin mijloace specifice actoriei. Intr-un mediu antrenant si vesel, copiii vor putea sa-si dezvolte comunicarea, felul in care se exprima, creativitatea si spontaneitatea.
 
Cursurile de actorie urmaresc formarea personalitatii si antrenarea comunicarii, a expresiei, a diferitelor forme de limbaj: gest, cuvant, voce, ritm, miscare, spatiu, expresie artistica.
 
Copilul invata sa asculte, sa se concentreze mai bine, sa aiba curaj in a se exprima, sa aiba o dictie mai buna, sa-si imagineze: va inventa, plasandu-se in situatii neobisnuite, va improviza, va mima.

 
Clubul de autoaparare (orice nivel de varsta)
 
Artele martiale vor fi predate copiilor de catre antrenori sau instructori, cu medalii castigate la competitii nationale si internationale si cu experienta in lucrul cu prescolarii. Copiii nu vor fi invatati tehnici de atac si nu vor fi lasati sa se confrunte sau sa simuleze meciuri. Agresivitatea nu va fi sub nici o forma incurajata, copiii fiind invatati sa se apere, sa blocheze, sa se confrunte cu un adversar imaginar etc.
 
Clubul sportiv (conceput special pentru copii de 2-3 ani, dar aplicabil si alte niveluri)
 
Modulul sportiv se adreseaza copiilor mai mici, in general de 2-3 ani, deoarece include elemente simple si de baza din mai multe domenii, toate avand la baza miscarea, joaca, competitia.
 
Cursurile cuprind jocuri, concursuri, stafete precum si miscari/ exercitii/ pasi/ tehnici de gimnastica, autoaparare sau dansuri; este practic un mix de miscare si voie buna, cumulat cu invatarea unor tehnici sau pasi din sporturile clasice.
 
Programul este facut sa placa si fetitelor si baieteilor. Astfel, copii se distreaza si descopera un mod sanatos si activ de a petrece timpul.

 
Clubul Micii Pianisti (copii de peste 4 ani)
 
Lectiile de pian reprezinta un minunat moment de relaxare si experimentare, traire a muzicii, energie si nostalgie. Cursurile se desfasoara DOAR individual.
 
Pentru acest curs, va trebui sa aveti dvs in gradinita o pianina sau un pian electronic cu minim 5 octave. Firma noastra va poate pune la dispozitie contra cost instrumentul, pe toata perioada desfasurarii optionalului, daca nu doriti sa achizitionati unul.
 
Clubul de sah (copii de peste 4 ani)
 
poza3 Sahul, sportul mintii, dezvolta gandirea logica si schemele acesteia, concentrarea, atentia distributiva, disciplina, combinand competitia cu placerea de a anticipa miscarile celuilalt. Invatat la varste fragede – da rezultate minunate in dezvoltarea ulterioara a intelectului copiilor.
 
Se vor invata regulile jocului, strategii simple, scheme de atac si de aparare etc. Materialele necesare – table si piese de sah – sunt puse gratuit la dispozitia copiilor.
 

Atelierul de pictura (orice nivel de varsta)
 
Pictura se adreseaza tuturor copiilor indiferent de varsta. Prin joaca si culoare copiii isi vor dezvolta simtul artistic si cromatic si le vor fi stimulate creativitatea si imaginatia. Micii artisti vor putea sa se exprime plastic utilizand materiale si tehnici diferite venind cu propria lor interpretare si viziune.
 
Optionalul de pictura aduce in plus fata de orele de educatie plastica lucrul cu un artist, cu o persoana de specialitate care poate dezvolta copiii vocational, in directia minunata a artelor.
 
Cursul dezvolta gandirea creativa si imaginatia, insa copiii isi vor dezvolta si indemanarea, vor cunoaste si diferentia materialele de lucru si aplicabilitatea lor, vor dobandi cunostinte de baza in combinarea culorilor si vor reusi sa compuna spatiul de lucru intr-un mod personal si original.
 
Atelierul de arta mozaic (copii peste 4 ani)
 
Atelierul de Arta-Mozaic le va oferi copiilor un spatiu plin de idei si de culoare in care isi vor putea dezvolta simtul artistic, creativitatea, indemanarea si inventivitatea prin activitati foarte variate care imprumuta tehnici din pictura, bricolaj, arte decorative sau modelaj.
 
Unica limita a acestui atelier este imaginatia. Vom lucra cu materiale foarte diverse, de la cele clasice cum sunt hartia, lutul si acuarela, la materiale reciclabile sau de uz caznic, pentru a crea obiecte decorative pentru casa, bijuterii, jucarii, felicitari si multe altele. Copiii vor putea experimenta lucrul cu diferite materiale si texturi si vor invata sa le combine si sa le imbine pentru a crea sau decora obiecte pe care le vor putea utiliza sau face cadou.
 
Atelierul de teatru de papusi (copii peste 4 ani)
 
poza4 Acest curs va contribui cu siguranta la dezvoltarea personala a copilului. Prin intermediul papusilor, chiar si cei mai timizi copii reusesc sa se deschida, pentru ca ii atribuie papusii ceea ce simt sau doresc si se simt in siguranta datorita impresiei ca papusa este cea expusa, nu ei insisi.
 
Cursul imbina actoria si constructia de papusi. Copiii isi vor crea propriile papusi si vor invata sa interactioneze prin intermediul lor in variate exercitii de actorie. Ne vom folosi si de povesti cunoscute din care vom lua momente si le vom recrea in felul nostru.
 
Copiii se vor deschide si vor putea sa comunice mai bine. Jocurile stimuleaza atentia, increderea in sine, imaginatia, creativitatea, spontaneitatea, concentrarea si memoria.
 
Atelierul Crestem Armonios – dezvoltare personala (copii peste 4 ani)
 
Perioada prescolaritatii si scolaritatii sunt cruciale in dezvoltarea psihosociala. Dezvoltarea afectiva si sentimentul de sine isi au radacinile in experientele din acesti ani. Totusi, povestea Eu-lui in formare in prima copilarie, nu se termina aici. Continuam sa scriem povestea si la varsta adulta.
 
Metodele si tehnicile utilizate in grup sunt expresiv-creative, de orientare experientiala, in acord cu universul si preocuparile copilului, adecvate particularitatilor de varsta. Ele permit copilului constientizarea si exprimarea propriilor perceptii, emotii, ganduri si trairi.
 
Un accent special se pune pe improvizatia creatoare de tip constructie individuala si colectiva, art-terapie, dramaterapie, joc creativ cu marionete, desen, colaj sau scenarii metaforice si fantazare ghidata, astfel incat orice joc creativ practicat de copii devine simultan un joc educativ si stimulativ pentru dezvoltarea personala.
 
Toate acestea, aduc acea flexibilitate necesara abordarii copilului in dinamica dezvoltarii sale si fac din intalnirile de grup adevarate ateliere de descoperire, transformare, dezvoltare personala, voie-buna, creativitate si entuziasm.

 

Contact:
 
You & Me Company SRL

CUI: 16821118

J40/16014/2004

Adresa sediu social: Bucuresti, sec. 3

Punct de lucru: activitatile firmei noastre se desfasoara numai la terti

Tel: 0721 13 22 77

E-mail: you_and_me_school@yahoo.com

To Top